Electra

Pompen

Pompen voor het afvoeren van lenswater en pompen voor aanvoer van drinkwater zijn onderdeel van ons assortiment. Zowel elektrisch als handmatig in verschillende modellen. Daarnaast leveren wij ook complete drinkwatersystemen en de benodigde accessoires, zoals slangen, koppelingen en terugslagkleppen.

 

Schakelmateriaal

Een goede bedrading is het halve werk! Wilt u compleet opnieuw beginnen met de stroomvoorziening of gewoon wat aanpassen in de huidige bedrading?

Van schakelpanelenacculaders en omvormers tot losse stekkerszekeringen en zonnepanelen, ons assortiment biedt een ruime keuze waaronder ook veel losse onderdelen.

 

Navigatieverlichting

Zien en gezien worden is ook op het water een must. Dit geldt voor motor- en zeiljachten, voor klein en groot. Diverse modellen en formaten navigatielichten zijn daarom uit voorraad leverbaar.
Bent u op zoek naar een nieuw boordlicht, voor montage op bestaand materiaal? Loop dan eens binnen, dan zoeken we samen een oplossing.

 

Sfeerverlichting

Interieur- en kajuitverlichting zijn onmisbaar in ons assortiment. We hebben een ruim assortiment hangende- en staande lampen in diverse stijlen. Nostalgische koperen en bronzen verlichting of juist het modernere kunststof en RVS model. De lampen kunnen aangesloten worden op 12 / 24 en 220 Volt. Hoewel bij een aantal modellen een scheut lampenolie al voldoende is.

 

Electra

Page is under construction

8464825337_6d943dcb0f_o