Binnen 1 minuut een prijsindicatie voor uw Grootzeil Cruising Plus in uw mail.

Vul hieronder uw gegevens in.

Grootzeil Cruising Plus

Cruising Plus grootzeilen worden gemaakt voor de degelijke meer eisende toerzeiler.

Het cruising plus grootzeil kenmerkt  zich tot een gunstige combinatie van degelijkheid en prijsstelling. Het kiezen voor dit grootzeil betekend kiezen voor degelijkheid, het grootzeil word solide afgewerkt. Het doek wat gebruikt word voor de zeilen word geproduceerd binnen Europa  bij toonaangevende leveranciers. Het weefproces verloopt gecontroleerd en word nauwkeurig begeleid. Het doek word matig gecoat waardoor het doek een vriendelijk karakter krijgt en zich makkelijke laat opvouwen en opbergen.

De vormvastheid is van een zeer goede kwaliteit passend bij een degelijke toerzeiler.

Dit grootzeil is bestemd voor een toerzeiler die snel maar toch comfortabel wil zeilen met een zeil wat onder alle omstandigheden optimaal presenteert. U moet er blindelings op kunnen vertrouwen wanneer het er echt op aan komt. Bij zeilmakerij van der Werf worden alle cruising plus grootzeilen speciaal voor uw boot gemeten, ontworpen, gemaakt en geplaatst. Al onze jachtzeilen worden in eigen land met de grootste zorg geproduceerd. De naden het grootzeil word eerst gelijmd en dan met de triple steek gestikt. Waarna de lijken om de grootzeilen met een zigzag steek om het zeil heen worden gezet. De hoeken van de grootzeilen worden extra verstevigd, wat een langdurig gebruik extra ten goede komt.

Alle jachtzeilen worden uitvoerig persoonlijk met u doorgenomen, en uw jachtzeil word aan de hand van uw wensen ontworpen en geproduceerd.

De uitvoering

Voorlijk: touwlijk of leuvers

Standaard zeillatten

Roestvrijstalen perskousen

De uitvoering

Reguleerlijn van de voorgerekte lijn met clamcleat

Ademende bijpassende van der Werf zeilzak

De grootste van Nederland

 

Wij zijn een van de grootste zeilmakerijen in Nederland die zelf haar zeilen ontwerpt en produceert. Samen met u stemmen wij uw grootzeil, voorzeil (fok of genua), spinnaker of gennaker af op uw vaargebied, boot en eigen wensen. Ieder jachtzeil dat ons pand verlaat is verschillend. In onze zeilmakerij werken wij met de nieuwste state of art software voor de ontwerpen van onze jachtzeilen Niet alleen jachtzeilen worden op maat gemaakt maar ook uw buiskap, cabrioletkap, wintertent, dekzeil, zeilhuik, rolfokhoes of lazy bag. Wij houden rekening met al uw persoonlijke wensen zoals handgrepen, extra steunen en grijpstroken. Het is belangrijk dat uw kap altijd een moet zijn met uw boot. Daarom vallen kappen van INsails op door hun strakke uiterlijk. In onze grote watersportwinkel vind je van alles wat een watersporter nodig heeft. Onze ruim opgezette winkel met een groot assortiment. Van landvasten tot dyneema vallen. Ook hebben wij een uitgebreide afdeling met zeilkleding & zeil accessoires. In ons assortiment treft u alleen watersportartikelen van topkwaliteit aan. In onze winkel staat een team van specialisten voor u klaar die u goed advies kunnen geven over onze producten.

Deze website laat slechts een beperkt deel van de mogelijkheden zien.
Zeilen maken is bij ons altijd maatwerk. Afgestemd op uw boot, vaargebied en vaargedrag.
Kom langs in onze zeilmakerij. We denken graag met u mee.