Kleding

Zeilkleding

Ons assortiment zeilkleding bestaat uit de merken  Imhoff, Henri Lloyd en Gill Deze zeilkleding is ontworpen op maximaal comfort tijdens het varen, waarbij de water-en winddichte ademende afwerking centraal staat. Een ruime keuze in zeiljassen -en broeken in verschillende prijsklassen. In reddingsvesten bieden we de keuze uit de merken Besto en Plastimo. Allen in verschillende uitvoeringen, waaronder volautomatisch opblaasbare reddingsvesten. Voor de kleintjes met een luier zijn er 150 Newton reddingsvesten, die voldoende drijfvermogen hebben om hen boven water te houden.

 

Schoenen & laarzen

Speciale antislip zolen voor aan boord zijn een must om uitglijders te voorkomen. Er is een keuze uit lederen bootschoenen of van textiel en rubberen of lederen bootlaarzen. Verschillende kleuren en modellen laarzen van de merken TBS, Talamex en Dubarry.  De collectie bootschoenen is van Dubarry, Henri Lloyd en TBS.

 

Casual Kleding

Casual kleding voor vele doelen, zoals vrije tijd, werk, outdoor, maar die natuurlijk ook lekker aan boord gedragen kan worden. Kleding van onder andere Henri Lloyd, St. James en Imhoff. Kortom een ruime collectie truien, broeken, blouses, shirts, warmtekleding, (zeil)handschoenen, mutsen, shawls, etc