Bereken hieronder de prijs van uw Fok / Genua

Fok/Genua Cruising uitvoering

De cruising uitvoering is speciaal ontwikkeld voor de prijsbewuste toerzeiler. Zeilen met een stevig doek en een optimale prijs/ kwaliteit verhouding. Lees meer…

Fok/Genua Cruising Plus uitvoering

De cruising plus uitvoering is ontwikkeld voor de veeleisende toerzeiler. De zeilen bieden vele extra’s. Lees meer…

Fok/Genua performance uitvoering

Cross cut. De performance uitvoering is voor de veeleisende sportieve zeiler die af en toe een clubwedstrijd vaart. Lees meer…

Fok/Genua performance uitvoering

Tri-radiaal. De performance uitvoering is voor de veeleisende sportieve zeiler die graag een clubwedstrijd vaart en graag bezig is met trim. Lees meer…

Fok/Genua race uitvoering

De race uitvoering is voor de veeleisende zeiler waar performance bovenaan staat. Lees meer…

Fok/ Genua kopen

INsails levert standaard 4 verschillende uitvoeringen van de fok/genua. Te weten de cruising, cruising plus, performance en de tri-radiaal uitvoering. Daarnaast bieden we maatwerk in de extremere doektypen waarbij performance van het hoogste niveau wordt gevraagd.

 

Onze zeilen bieden iedere watersporter de kwaliteit en comfort die nodig zijn. U wilt immers een zeil die onder alle omstandigheden optimaal presteert en waar u blindelings op kunt vertrouwen.

 

Fok/ Genua op maat gemaakt

Al onze fok/ genua zeilen worden in Nederland en met de grootste zorg geproduceerd. Kwaliteit staat daarbij voorop. De naden van de genua’s en fokken worden eerst gelijmd en dan met de triple steek gestikt door onze vakmensen. Vervolgens worden de lijken om de jachtzeilen heen gezet door middel van een zigzag steek. Voor het ontwerpen en produceren van onze fokken en genua’s gebruiken wij de nieuwste software en technologieën. Zo kunnen wij u altijd een zeil van topkwaliteit leveren.

 

Uw nieuwe fok of genua wordt eerst uitvoerig persoonlijk met u doorgenomen. Zo kunnen wij uw nieuwe grootzeil aan de hand van uw wensen ontwerpen en produceren. We stemmen het zeil volledig af op uw boot, vaarstijl en vaargebied. Alle zeilen die onze zeilmakerij verlaten zijn uniek en op maat gemaakt.

Deze website laat slechts een beperkt deel van de mogelijkheden zien. Zeilen maken is bij ons altijd maatwerk. Afgestemd op uw boot, vaargebied en vaargedrag. Kom langs in onze zeilmakerij. We denken graag met u mee.