Lijnen & Schoten

Schoten

Keuze uit Schotenlijn van 4 tot en met 14 mm in diverse kleuren en soorten. Uitermate geschikt voor gebruik op de lieren of een lijn die zachter en daardoor prima is voor de zeiler die de schoot liever in de hand heeft.

 

Landvasten

Ons assortiment landvasten geeft de watersporter een keus in diverse kwaliteiten. De landvasten zijn merendeels 3-strengs geslagen, waardoor er voldoende veerkracht in de lijn ontstaat.

 

Vallen

Op zoek naar een nieuwe vallijn? Vallen van standaard- goede of hoogwaardige capaciteit waarbij de rek tot het minimum beperkt is leveren wij in diverse diktes uit voorraad. Een polyesterval tot en met 16 mm en dyneema tot en met 12 mm.

 

Staaldraad

Staaldraad wordt voor vele doeleinden gebruikt, waarbij ieder gebruiksdoel vraagt om een specifieke benadering. Een soepele draad voor een val, of juist een stuggere draad ten behoeve van een verstaging. Wij verwerken het staaldraad onder andere door middel van een handmatige tang, waarbij het staaldraad geklemd wordt met een lashuls. Tot en met 6 mm staaldraad kunnen wij verwerken met een terminal-machine waarbij de terminals aan het draad gewalst worden.

Wantspanner, gaffel-, ball- of inhaakterminals van OS, Hasselfors en Blue Wave. Allen in RVS of brons.