Bereken hieronder de prijs van uw Grootzeil

Grootzeil Cruising uitvoering

De cruising uitvoering is speciaal ontwikkeld voor de prijsbewuste toerzeiler. Zeilen met een stevig doek en een optimale prijs/ kwaliteit verhouding. lees meer…

Grootzeil Cruising Plus uitvoering

De cruising plus uitvoering is ontwikkeld voor de veeleisende toerzeiler. De grootzeilen bieden vele extra’s. lees meer…

Grootzeil performance uitvoering

Cross cut

De performance uitvoering is voor de veeleisende sportieve zeiler die af en toe een clubwedstrijd vaart. Lees meer..

Grootzeil performance uitvoering

Tri-Radiaal

De performance uitvoering is voor de veeleisende sportieve zeiler die graag een clubwedstrijd vaart en graag bezig is met trim. Lees meer..

Grootzeil kopen

Wilt u een nieuw grootzeil kopen? Dan wilt u een zeil die onder alle omstandigheden optimaal presteert. U moet immers blindelings op uw zeil kunnen vertrouwen wanneer het er echt op aankomt. Grootzeilen van INsails bieden iedere zeiler de kwaliteit en comfort die nodig is.

 

Grootzeil op maat gemaakt

Al onze grootzeilen worden in eigen land en met de grootste zorg geproduceerd. De naden van de grootzeilen, genua’s en fokken worden eerst gelijmd en vervolgens met een triple steek gestikt. Hierna worden de lijken om de jachtzeilen heen gezet door middel van een zigzag-steek.

 

Het nieuwe grootzeil wordt uitvoerig met u doorgenomen. Zo wordt het zeil aan de hand van uw wensen ontworpen en geproduceerd. Met een grootzeil van INsails bent u verzekerd van een topkwaliteit zeil op maat. Geheel aangepast aan uw boot, vaarstijl en vaargebied.

Deze website laat slechts een beperkt deel van de mogelijkheden zien. Zeilen maken is bij ons altijd maatwerk. Afgestemd op uw boot, vaargebied en vaargedrag. Kom langs in onze zeilmakerij. We denken graag met u mee.