Jachtzeilen

Vakmanschap ontmoet technologie

Een jachtzeil op maat

INsails // zeilmakerij van der Werf heeft een jachtzeilen zeilmakerij in eigen beheer. Alle grootzeilen, genua’s en meer produceren wij in onze eigen zeilmakerij. Hierdoor is de kwaliteit gewaarborgd en is flexibiliteit en maatwerk vanzelfsprekend.

Alleen het beste is goed genoeg

Door de uitstekende relatie met onze zeildoekfabrikanten zijn we verzekerd van de laatste updates én beschikken we over de beste materialen op de markt. Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom werken we uitsluitend met premium zeildoeken en materialen.

 

Zeil bestellen? Bij INsails krijgt u een jachtzeil op maat. Onze jachtzeilen zijn volledig afgestemd op uw boot, vaargedrag en vaargebied.

 

Jachtzeilen maken volgens de nieuwste technieken

Wij ontwerpen uw jachtzeil met behulp van de nieuwste software. Hierdoor zijn we nóg beter in staat de zeilen af te stemmen op uw boot en persoonlijke wensen.

Ook als het om fabricageprocessen en verwerkingstechnieken gaat, passen we de nieuwste technieken toe. Zo kunnen we het beste uit de jachtzeilen halen en uitstekend inspelen op uw wensen. Bij INsails krijgt u altijd een zeil op maat!

In onze jachtzeilen zeilmakerij werken we met de nieuwste snijmachine voor onze jachtzeilen. Deze ingenieuze machine maakt het mogelijk om in 1 keer een rol doek tot diverse zeilen en hoezen te snijden. Volautomatisch!

 

Up to date blijven en meegaan met ontwikkelingen is belangrijk voor ons. Ontwikkelingen gaan snel, ook in de watersportwereld. INsails loopt daarin voorop.

 

40 jaar vakmanschap in zeilmaken

Het in elkaar stikken en afwerken van jachtzeilen is een oude ambacht. Hierbij komt dan ook onze ruim 40 jaar vakmanschap kijken. De ambacht van zeilmaken wordt uitsluitend gedaan door onze ervaren zeilmakers. Zo bent u altijd verzekerd van een jachtzeil van uitmuntende kwaliteit.

Assortiment zeilen

Bent u op zoek naar een grootzeil?

Bent u op zoek naar een genua of fok?

Bent u op zoek naar een gennaker?

Bent u op zoek naar een spinnaker?

Bent u op zoek naar een Code Zero?

Deze website laat slechts een beperkt deel van de mogelijkheden zien. Zeilen maken is bij ons altijd maatwerk. Afgestemd op uw boot, vaargebied en vaargedrag. Kom langs in onze zeilmakerij. We denken graag met u mee.