Fok / Genua Race (wedstrijd)

 

Race fokken/ genua’s worden gemaakt voor de veel eisende zeiler waar performance boven aan staat en de levensduur als 2e komt.

De race fok/genua is in vele uitvoeringen beschikbaar. Afhankelijk van het type zeilboot, het vaarwater en de wens van de trim word er gekozen voor een passende uitvoering van een race fok/genua  op uw boot. Zo zijn er verschillende mogelijkheden namelijk;  triradiaal, horizontaal membraam zeilen in vezels van polyester, pentex, dynema, aramide en carbon. Het mixen van de diverse vezels is ook een mogelijkheid.

Het race zeildoek is ontworpen om aan hoge eisen te voldoen. Het is geschikt voor de veel eisende zeiler waarbij de levensduur van de genua/fok op de 2e plaats komt. Bij zeilmakerij van der Werf worden alle jachtzeilen speciaal voor uw boot gemeten, ontworpen, gemaakt en geplaatst. Al onze jachtzeilen worden in eigen land met de grootste zorg geproduceerd. De naden van de fok/genua worden eerst gelijmd en dan met de triple steek gestikt.Waarna de lijken om de jachtzeilen met een zigzag steek om het zeil heen worden gezet.De hoeken van de zeilen worden extra verstevigd, wat een langdurig gebruik extra ten goede komt.Alle jachtzeilen worden uitvoerig persoonlijk met u doorgenomen, en uw jachtzeil word aan de hand van uw wensen ontworpen en geproduceerd.

Bij race zeilen kan niet worden uitgegaan van een standaard prijs of uitvoering, het is een echt maatwerk zeil. Waarin vele opties mogelijk zijn, u gaat samen met een zeilmaker alle opties en wensen doornemen en dan word er een persoonlijke offerte gemaakt voor u.

De grootste van Nederland

 

Wij zijn een van de grootste zeilmakerijen in Nederland die zelf haar zeilen ontwerpt en produceert. Samen met u stemmen wij uw grootzeil, voorzeil (fok of genua), spinnaker of gennaker af op uw vaargebied, boot en eigen wensen. Ieder jachtzeil dat ons pand verlaat is verschillend. In onze zeilmakerij werken wij met de nieuwste state of art software voor de ontwerpen van onze jachtzeilen Niet alleen jachtzeilen worden op maat gemaakt maar ook uw buiskap, cabrioletkap, wintertent, dekzeil, zeilhuik, rolfokhoes of lazy bag. Wij houden rekening met al uw persoonlijke wensen zoals handgrepen, extra steunen en grijpstroken. Het is belangrijk dat uw kap altijd een moet zijn met uw boot. Daarom vallen kappen van INsails op door hun strakke uiterlijk. In onze grote watersportwinkel vind je van alles wat een watersporter nodig heeft. Onze ruim opgezette winkel met een groot assortiment. Van landvasten tot dyneema vallen. Ook hebben wij een uitgebreide afdeling met zeilkleding & zeil accessoires. In ons assortiment treft u alleen watersportartikelen van topkwaliteit aan. In onze winkel staat een team van specialisten voor u klaar die u goed advies kunnen geven over onze producten.

Deze website laat slechts een beperkt deel van de mogelijkheden zien.
Zeilen maken is bij ons altijd maatwerk. Afgestemd op uw boot, vaargebied en vaargedrag.
Kom langs in onze zeilmakerij. We denken graag met u mee.