Binnen 1 minuut een prijsindicatie voor uw Fok / Genua Cruising in uw mail.

Vul hieronder uw gegevens in.

Fok / Genua Cruising

 

Fok / genua cruising word gemaakt voor de toerzeiler en is van uitstekende kwaliteit en gunstig geprijsd.

De fok / genua cruising staat bekend om zijn sterkte. Sterkte gaat boven vormvastheid.  fokken / genua’s  die gemaakt worden in de cruising uitvoering worden met degelijk dacron doek geproduceerd . Het dacron doek word gemaakt in Duitsland. Het zeildoek is ontworpen voor de toerzeiler. Het bevat hoogwaardige, maar iets dikkere garens. Het weefproces van dikkere garens verloopt sneller, waardoor het doek gunstiger geprijsd is.

De sterkte van de fok / genua is van goede kwaliteit passend en bij een toerzeiler.

De fok / genua is bestemd voor een toerzeiler die comfortabel wil zeilen met een zeil dat onder alle omstandigheden optimaal presteert. U moet er blindelings op kunnen vertrouwen wanneer het er echt op aan komt. Al onze jachtzeilen worden in eigenland met de grootste zorg geproduceerd. De naden van de fok / genua worden eerst gelijmd en dan met de triple steek gestikt.

Waarna de lijken om de grootzeilen met een zigzag steek om het zeil heen worden gezet.

Alle jachtzeilen worden uitvoerig persoonlijk met u doorgenomen, en uw jachtzeil wordt aan de hand van uw wensen ontworpen en geproduceerd.

 

Het zeildoek is ontworpen voor de toerzeiler. Het bevat hoogwaardige, maar iets dikkere garens. Het weefproces van dikkere garens verloopt sneller, waardoor het doek gunstiger geprijsd is.

De uitvoering

Banenpatroon horizontaal haaks op achterlijk gesneden

Verdubbelingen laagsgewijs opgebouwd

Voorlijk: Lufftape of leuvers

Reguleerlijn aan achterlijk polyester incl. cruising clamcleat

De uitvoering

Gebruikte Baanbreedte 140 cm

Bijpassende zeilzak

Roestvrijstalen perskousen

De grootste van Nederland

 

Wij zijn een van de grootste zeilmakerijen in Nederland die zelf haar zeilen ontwerpt en produceert. Samen met u stemmen wij uw grootzeil, voorzeil (fok of genua), spinnaker of gennaker af op uw vaargebied, boot en eigen wensen. Ieder jachtzeil dat ons pand verlaat is verschillend. In onze zeilmakerij werken wij met de nieuwste state of art software voor de ontwerpen van onze jachtzeilen Niet alleen jachtzeilen worden op maat gemaakt maar ook uw buiskap, cabrioletkap, wintertent, dekzeil, zeilhuik, rolfokhoes of lazy bag. Wij houden rekening met al uw persoonlijke wensen zoals handgrepen, extra steunen en grijpstroken. Het is belangrijk dat uw kap altijd een moet zijn met uw boot. Daarom vallen kappen van INsails op door hun strakke uiterlijk. In onze grote watersportwinkel vind je van alles wat een watersporter nodig heeft. Onze ruim opgezette winkel met een groot assortiment. Van landvasten tot dyneema vallen. Ook hebben wij een uitgebreide afdeling met zeilkleding & zeil accessoires. In ons assortiment treft u alleen watersportartikelen van topkwaliteit aan. In onze winkel staat een team van specialisten voor u klaar die u goed advies kunnen geven over onze producten.

Deze website laat slechts een beperkt deel van de mogelijkheden zien.
Zeilen maken is bij ons altijd maatwerk. Afgestemd op uw boot, vaargebied en vaargedrag.
Kom langs in onze zeilmakerij. We denken graag met u mee.