Grootzeil race (wedstrijd)

Mainsail race (competition)

Race grootzeilen worden gemaakt voor de veel eisende zeiler waar performance boven aan staat en de levensduur als 2e komt.

Het race grootzeil is in vele uitvoeringen beschikbaar. Afhankelijk van het type zeilboot, het vaarwater en de wens van de trim word er gekozen voor een passende uitvoering van een race grootzeil op uw boot. Zo zijn er verschillende mogelijkheden namelijk; triradiaal, horizontaal membraam zeilen in vezels van polyester, pentex, dynema, aramide en carbon. Het mixen van de diverse vezels is ook een mogelijkheid.

Het race zeildoek is ontworpen om aan hoge eisen te voldoen. Het is geschikt voor de veel eisende zeiler waarbij de levensduur van het grootzeil op de 2e plaats komt. Bij zeilmakerij van der Werf worden alle jachtzeilen speciaal voor uw boot gemeten, ontworpen, gemaakt en geplaatst. Al onze jachtzeilen worden in eigen land met de grootste zorg geproduceerd. De naden van het grootzeil worden eerst gelijmd en dan met de triple steek gestikt.Waarna de lijken om de jachtzeilen met een zigzag steek om het zeil heen worden gezet.De hoeken van de zeilen worden extra verstevigd, wat een langdurig gebruik extra ten goede komt.Alle jachtzeilen worden uitvoerig persoonlijk met u doorgenomen, en uw jachtzeil word aan de hand van uw wensen ontworpen en geproduceerd.

Bij race zeilen kan niet worden uitgegaan van een standaard prijs of uitvoering, het is een echt maatwerk zeil. Waarin vele opties mogelijk zijn, u gaat samen met een zeilmaker alle opties en wensen doornemen en dan word er een persoonlijke offerte gemaakt voor u.

Deze website laat slechts een beperkt deel van de mogelijkheden zien.
Zeilen maken is bij ons altijd maatwerk. Afgestemd op uw boot, vaargebied en vaargedrag.
Kom langs in onze zeilmakerij. We denken graag met u mee.